Liverpool se provukao, Newcastle slavi pojačanje koje je doveo, a Tottenham k'o Tottenham

Utakmice 25. kola Premiershipa

Liverpool se provukao, Newcastle slavi pojačanje koje je doveo, a Tottenham k'o Tottenham

E. Ganibegović

U terminu od 15 sati odigrane su tri utakmice 25. kola engleske Premier lige.

Liverpool je kao gost s minimalnih 0:1 slavio kod Burnleyja. 

Domaći tim bolje je otvorio meč šansama Weghorsta i Rodrigueza, Mane je promašio za Redse u 30. minuti, a zatim Weghorst još dva puta ne uspijeva pogoditi mrežu Alissona.

Kazna je stigla u 40. minuti kada je Fabinho postigao gol (pogledajte ga klikom OVDJE) za vodstvo i kasnije će se ispostaviti pobjedu Liverpoola.

Također s minimalnih 1:0 slavio je i Newcastle i to na domaćem terenu protiv Aston Ville. Gol vrijedan tri boda postigao je u 35. minuti iz slobodnog udarca Kieran Trippier.

Oglasi

Podsjetimo, ovaj igrač, koji je u januaru stigao iz Atletico Madrida, postigao je gol iz slobodnjaka i na prethodnoj utakmici Svraka protiv Evertona.

U Londonu je svoje navijače ponovo razočarao Tottenham, a pobjedom 0:2 sva tri boda kući su odnijeli Wolvesi.

Jimenez je postigao gol u 6. minuti za vodstvo gostiju, da bi Dendoncker uduplao vodstvo 12 minuta kasnije i do kraja se rezultat nije mijenjao.

Od 17:30 igra se utakmica između Leicestera i West Ham Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 25. kolo:

Burnley - Liverpool 0:1
Newcastle - Aston Villa 1:0
Tottenham - Wolves 0:2

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kakav antifudbal igra ovaj Burnley to je strasno za gledati...klasicni kick and rush kakav su igrali i prije 100 godina,a brane se sa 11 igraca...inace,u 21.minuti ovaj Manchesterov placenik Atkinson cist penal na Salahu nije svirao...cim sam vidio njegovu facu na izlasku iz tunela znao sam da ce biti neka kradja.
4 8
K79
Interesantno je i to što se tiče Tottenhama dok ih je vodio Mourinho on je govorio da oni jednostavno nemaju ekipu za vrh al većina je rekla da je on ustvari propo ko trener eto dodje Conte i opet isto ponavlja ko papagaj kako nema ekipu za vrh al niko ne govori da je on loš trener, interesantno je da je Mourinho isto govorio dok je bio u Manchesteru i ispade na kraju da je ipak bio u pravu
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije