Kloppu pao mrak na oči: Na Etihadu je ostao bez dva važna igrača!

Mrlja na osvojen bod

Kloppu pao mrak na oči: Na Etihadu je ostao bez dva važna igrača!

E. Ganibegović

Liverpool je danas izvukao remi na teškom gostovanju kod Manchester Cityja. Međutim, dva igrača za Redse su izgubljena do daljnjeg. 

U okviru 12. kola engleske Premier lige, Manchester City i Liverpool danas su se sastali na Etihadu, a konačan rezultat glasio je 1:1.

Igrači Cityja odigrali su odličnu akciju u 27. minuti, a na kraju je Haaland izašao sam na Alissona i uspio da zatrese mrežu Liverpoola za 1:0 i veliko slavlje navijača na Etihadu.

Ipak, u 81. minuti šok na Etihadu jer je Liverpool poravnao na 1:1. U centru pažnje našao se Alexander-Arnold koji sjajno pogađa mrežu Edersona i vraća stvari na početak, ali i postavlja konačan rezultat.

Bačena je ipak mrlja na ovaj remi, kada je Liverpool u pitanju. Povrijeđena su dva bitna igrača ovog kluba.

"Izgubili smo Dioga Jotu zbog povrede mišića i Alisona, koji je rekao da je nešto osjetio. Nadam se da nije tako ozbiljno, ali ne znamo ništa...

Oglasi

U ovom trenutku nemam pojma šta mu se dogodilo. Razgovarao sam s njim i rekao mi je nešto osjeća, ali moramo sačekati rendgenski snimak", rekao je Klopp nakon utakmice s Građanima.

Obračun Pepa Guardiole i Darwina Nuneza

Poslije utakmice došlo je do manje lijepih scena. U centru pažnje su bili Darwin Nunez i Pep Guardiola koji su se verbalno obračunali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako nije došlo do fizičkog kontakta za očekivati je da ne bude kazne ni za jednog od njih, no vidjet ćemo šta će odlučiti FA. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi