Obračun Guardiole i Nuneza nakon utakmice, Pep šuti o svemu što je rečeno

Ništa nije želio reći

Obračun Guardiole i Nuneza nakon utakmice, Pep šuti o svemu što je rečeno

M. Šljivak

Manchester City i Liverpool remizirali su danas (1:1) u derbiju engleske Premier lige, a nakon utakmice zakuhali su Pep Guardiola i napadač Redsa Darwin Nunez.

Manchester City i Liverpool odigrali su meč bez pobjednika na Etihadu, a nakon okončanja utakmice došlo je do obračuna između menadžera Građana Pepa Guardiole i napadača Liverpoola Darwina Nuneza.

Oni su iz nekog razloga zakuhali pored terena. Došlo je do žestokog razgovora, ali je sve smirio Jurgen Klopp i ostatak ekipe. Pep tvrdi da nije ništa rekao.

"Ništa se nije dogodilo", rekao je Pep Guardiola.

Jurgen Klopp nije ništa razumio: "Nisam ja taj koji treba bilo šta objašnjavati. Nisam razumio ni riječ", rekao je Klopp nakon meča.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1728421217927852501[/twitter]

Očigledno da će svi ostati uskraćeni za objašnjenje o onom što se desilo pored terena. Guardiola je odlučio da šuti, a teško da će i Nunez progovoriti nakon svega.

Pep Guardiola: "Ostajem u Cityju ako nas izbace"

Pep Guardiola najavio je kako bi ostao u Manchester Cityju ako ovaj tim bude izbačen iz društva najboljih zbog brojnih kršenja finansijskog fair playa.

Manchester City odavno je pod istragom zbog brojnih kršenja finansijskog fair playa. Engleski mediji navode kako bi čak moglo doći do izbacivanja Građana u niži rang takmičenja.

Za Pepa Guardiolu to nije nikakav problem. On ističe da bi prije ostao u klubu nakon izbacivanja nego nakon osvajanja novog trofeja Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Veće su šanse da ostanem u klubu ako nas izbace u niži rang nego kad bismo ponovo osvojili trofej Lige prvaka", navodi Pep Guardiola.

Manchester City je trenutno na vrhu Premiershipa s 29 bodova, bod manje ima City, a Arsenal je treći s 27 bodova i utakmicom manje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijasi_It
Hahahhahahaha samo se nasmijat na tekst.....City je prva a drugi je City eh sad sta rec
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi