Navijač utrčao na teren i skoro povrijedio igrača Liverpoola, Klopp poludio i izderao se na njega!

Nevjerovatna scena na Anfieldu

Navijač utrčao na teren i skoro povrijedio igrača Liverpoola, Klopp poludio i izderao se na njega!

E. Čaušević

Liverpool je večeras na svom stadionu deklasirao najvećeg rivala Manchester United sa 7:0, ali meč je na kraju obilježio navijač domaćih koji je utrčao na teren da proslavi gol i skoro je povrijedio jednog igrača Redsa zbog čega je izazvao bijes Jurgena Kloppa.

Liverpool je večeras oduševio fudbalski svijet nevjerovatnom predstavom protiv totalno "pogubljenog" Manchester Uniteda koji uopšte nije ličio na sebe na Anfieldu u ovom derbiju.

Mnogi su vjerovali da bi United mogao čak i do pobjede u najvećem derbiju Engleske jer igrači Erika ten Haga igraju sjajno u posljednje vrijeme, ali niko ni slutio nije kakva katastrofa prijeti Crvenim đavolima.

Liverpool je bez dileme odigrao najbolju utakmicu u ovoj sezoni što navijače posebno raduje jer počinju vjerovati da mogu napraviti čudo i u revanšu osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Ekipa Jurgena Kloppa je večeras dominirala u svim segmentima, ali niko ni slutio nije da će na kraju pobijediti sa 7:0.

Nevjerovatnu partiju odigrao je Mohamed Salah koji je dao dva gola i upisao čak dvije asistencije. Odlični su pored njega bili još Gakpo i Nunez koji su također po dva puta matirali danas očajnog Davida de Geu.

Oglasi

Konačan udarac Manchester Unitedu u 88. minuti zadao je Roberto Firmino golom za 7:0 i to svega devet minuta nakon što je ušao u igru.

Međutim, nakon gola Firmina gledali smo nevjerovatne scene na Anfieldu. Prilikom slavlja jedan od navijača Redsa je utrčao na teren i htio da proslavi gol sa igračima tog kluba, ali se spetljao i pao ispred njih i tom prilikom je nezgodno udario Robertsona.

Robertson se žalio na povredu, a članovi osiguranja su uhvatili navijača i izveli ga s terena, no dok su prolazili pored klupe Liverpoola vidjelo se kako Klopp urla na njega zbog nevjerovatno nesmotrenog poteza kojim je mogao povrijediti Robertsona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njemački stručnjak je izgubio živca i izderao se na ovog navijača, a na njegovu sreću Robertson nije ozbiljnije povrijeđen.

Nevjerovatne scene iz finiša utakmice s Anfielda i urlanje Kloppa na navijača koji je skoro povrijedio igrača Liverpoola pogledajte OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi