Liverpoolov dragulj već sija: Fantastične makazice mladog Elliotta

Tinejdžer bi mogao izrasti u vrhunskog igrača

Liverpoolov dragulj već sija: Fantastične makazice mladog Elliotta

Mladi krilni napadač Liverpoola Harvey Elliott s vremena na vrijeme dobija priliku u prvom timu i pokazuje da bi u budućnosti mogao izrasti u velikog igrača.

Ipak, za sada je 16-godišnji Harvey Elliott uglavnom u rezervnom timu (U23) Liverpoola, ali je i u meču te ekipe uspio doći u centar pažnje.

Jučer je U23 tim Liverpoola gostovao kod U23 tima Wolverhamptona u utakmici Premier league International Cupa.

Iako su gubili sa 2:0, Redsi su uspjeli stići do 2:2 u drugom poluvremenu i tako izboriti mjesto među najboljih osam i duel sa Wolfsburgom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmicu je obilježio sjajan gol Harveyja Elliotta za 2:2, a snimak njegovih makazica danas je objavio Liverpool na zvaničnom Twitter profilu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi