Liverpoolu 60 miliona eura nije bilo dovoljno, Napoli traži još 40

Borba za stopera

Liverpoolu 60 miliona eura nije bilo dovoljno, Napoli traži još 40

E. Škorić

Liverpool je planirao dovesti još jednog sjajnog stopera, ovaj put iz Italije, no ponuda Redsa nije dovoljna.

Jurgen Klopp ionako snažnu i granitnu odbranu Liverpoola želi dodatno ojačati, pa je pokušao iz Napolija kupiti sjajnog stopera Kalidoua Koulibalyja, kojeg već neko vrijeme prati i Manchester United.

Navodno je Liverpool ponudio 60 miliona eura za defanzivca, no Napoli je to odbio jer prvi čovjek italijanskog kluba Aurelio de Laurentiis smatra da Senegalac vrijedi 100 miliona eura.

Liverpool otpada iz trke, ali i dalje su United i PSG zainteresovani za igrača koji ima želju da se okuša u engleskoj Premier ligi i da na kraju sezone napusti Napoli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

De Laurentiis je poznat kao čovjek koji ne prodaje tako jednostavno svoje ključne igrače, ali 100 miliona bit će sasvim dovoljno da promijeni svoj tvrdoglavi stav.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi