Jorginho: Dosta smo motivirani, želimo slaviti u Torinu
EPA

Igrač Napolija pred utakmicu 17. kola Serije A

Jorginho: Dosta smo motivirani, želimo slaviti u Torinu

E. Ganibegović

Nogometaši Napolija će se sutra u okviru 17. kola Serije sastati s Torinom, a njihov veznjak Jorginho tvrdi kako će biti veoma teško doći do pobjede na ovom teškom gostovanju. 

Napolitanci se trenutno nalaze na drugoj poziciji, samo bod iza vodećeg Intera, ali u posljednje dvije utakmice su uzeli svega jedan bod.

"Sigurno kako će biti teško, jer su veoma dobar tim", izjavio je Jorginho na TV Luni.

"Napravili su dobar rezultat u Rimu i vjeruju kako mogu doći do pobjede i protiv nas, ali najbolje da se mi fokusiramo na sebe jer u posljednje dvije utakmice nismo slavili i zbog toga ćemo biti veoma motivirani."

"Naša želja da se vratimo na pravi put mora prevladati. Bili smo naviknuti na pobjede i uvijek uživamo u njima."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razočaravajuće je kada ne možemo doći do tri boda, ali u trećoj smo sezoni našeg putovanja i mislim kako nismo slomljeni poslije dva loša rezultata."

"Moramo napredovati. Možemo bolje od ovoga", poručio je veznjak Napolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti