Ljetos za desnog beka platili 55 miliona, ali Crveni đavoli sada traže novog

Italijan na meti Uniteda

Ljetos za desnog beka platili 55 miliona, ali Crveni đavoli sada traže novog

Manchester United je ljetos "iskeširao" 55 miliona eura za desnog beka, Aarona Wan-Bissaku.

Nije 22-godišnji Englez pružao loše partije u dresu Crvenih đavola, ali čelnici kluba sa Old Trafforda izgleda žele pojačati konkurenciju na njegovoj poziciji.

Prema pisanju portala CalcioNapoli24, Manchester United je zainteresovan za Napolijevog Giovannija Di Lorenza i već je kontaktirao njegovog menadžera kako bi se raspitao o dostupnosti za transfer.

Di Lorenzo je tek ljetos stigao u Napoli iz Empolija i potpisao ugovor do 2024. godine, ali će klub sa San Paola sada raditi na potpisivanju novog, poboljašnog ugovora sa 26-godišnjim desnim bekom kako bi bio siguran da neće ostati bez njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napoli je do prekida takmičenja igrao lošu sezonu, ali je jedna od svijetlih tačaka bio Di Lorenzo koji je uspio postići dva gola i upisati sedam asistencija.

Inače, Di Lorenza koji može igrati i na poziciji štopera Napoli je platio osam miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi