Milik izabrao Madrid za svoju novu destinaciju?

Poljak napušta Napoli

Milik izabrao Madrid za svoju novu destinaciju?

E. Čaušević

Poljski napadač Arkadiusz Milik na kraju ove sezone mogao bi napustiti ekipu Napolija.

Milik nije baš zadovoljan situacijom u klubu ove sezone, a sve dodatno je poremetio sukob igrača i čelnika Napolija koji se desio u decembru prošle godine.

Poljak je tada jasno rekao da razmišlja o odlasku i čini se da se njegovo mišljenje nije promijenilo. La Gazzetta dello Sport piše da on razmatra ponude, a navodno najveći interes za njega pokazao je Atletico Madrid.

Madridski klub želi prodati Diega Costu ovog ljeta, a 26-godišnjeg Milika vide kao odličnu zamjenu. Milikov ugovor s Napolijem ističe na ljeto 2021. godine i on nije pokazao želju da isti produži.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je u Napoli stigao na ljeto 2016. godine, a u 109 utakmica uspio je postići 46 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi