Ako ste se pitali zašto Joao Felix vrijedi 120 miliona eura pogledajte ovu čaroliju

Čista magija

Ako ste se pitali zašto Joao Felix vrijedi 120 miliona eura pogledajte ovu čaroliju

S. Grebović

Poznato je da je potpis mladog Portugalca za Atletico Madrid samo pitanje vremena, a sam transfer bi trebao iznositi vrtoglavih 120 miliona eura.

Benfica je jedan od onih klubova koji proizvode igrače ili ih za male pare dovode pa ih prodaju po vrtoglavim cijenama zbog čega posluju u debelom plusu.

U ovoj finansijksoj godini Benfica je profitirala čak 123 miliona eura, a zarada bi se mogla rapidno povećati zbog transfera Joaoa Felixa.

I dok mladi Portugalac čeka potpis ugovora, on se već priprema za narednu sezonu. Na treningu Benfice izveo je magičan potez koji ostavlja bez daha i koji je nemoguće opisati.

Potez koji pokazuje svu njegovu lucidnost, osjećaj za fudbalom, ali i čaroliju koje u ovim godinama za nama sve manje ima.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Gledajte i uživajte:

Top Komentari

amadeus21
Svaki treći igrač zna ovo izvest...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi