Lo Celso: Ne vraćam se u PSG, Betis je moja budućnost

Argentinac potvrdio svoju odluku

Lo Celso: Ne vraćam se u PSG, Betis je moja budućnost

Argentinski reprezentativac Giovani Lo Celso još jednom je ponovio kako se ne namjerava vratiti u PSG.

Lo Celso ove sezone igra sjajno za Betis u koji je ljetos stigao na posudbu iz francuskog prvaka, a već je donesena odluka da ga klub iz Andaluzije nakon završetka sezone otkupi za 25 miliona eura.

"Nije prvi put da ovo govorim, ali ako treba ponovit ću. Sretan sam u Betisu, ovaj klub je moja budućnost. U PSG se ne namjeravam vraćati", rekao je Lo Celso, te nastavio:

"Od prvog dana ovdje, prihvaćen sam fantastično. Sve sam znao o ovom klubu prije nego što ću potpisati ugovor i mislim da nisam mogao napraviti bolji potez. Imam još mnogo toga da naučim i radujem se novim izazovima".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Giovani Lo Celso (2:2) je ove sezone za Betis odigrao 16 utakmica, postigao je pet golova i upisao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti