Šok na Nou Campu: Hrabri Betis pobijedio Barcelonu!

Gosti slavili 4:3

Šok na Nou Campu: Hrabri Betis pobijedio Barcelonu!

Fudbaleri Real Betisa napravili su danas prvorazrednu senzaciju te su pobijedili Barcelonu na Camp Nou stadionu sa 4:3 u okviru 12. kola španske La Lige.

Gosti iz Seville su fantastično otvorili susret i već su sredinom prvog poluvremena imali dva gola prednosti. Prvo je za vodstvo pogodio Junior, da bi samo 15-ak minuta kasnije Joaquin uduplao prednost. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena ovog susreta.

U nastavku meča je bilo vrlo zanimljivo, ali je hrabri Betis ipak uspio da odnese sve bodove iz Barcelone. Domaći su smanjili na 1:2 u 67. minuti kada je siguran sa penala bio Leo Messi, ali smo četiri minute kasnije Lo Celso pogađa za 1:3.

Uzbuđenja su se nastavila osam minuta kasnije kada je Arturo Vidal pogodio za 2:3, ali u 83. minuti Canales pogađa za 2:4. Konačan rezultat meča postavio je Leo Messi drugim golom na susretu i to u 94. minuti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je nakon ovog poraza ostala lider sa 24 osvojena boda, dok se Betis popeo na 12. poziciju sa 16 bodova.

Top Komentari

Ismirko
gledao zadnjih 20 min i Betis ih nadigrao u svakom segmentu! Svaka čast
16 1
F_C_Bracelona_
Pamtim i bolje dane.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti