Šta bi Courtoisov potez mogao značiti?
Foto: EPA

Odbio najnoviju ponudu

Šta bi Courtoisov potez mogao značiti?

Belgijski golman Thibaut Courtois odbio je najnoviju ponudu Chelseaja za produženje ugovora. 

Trenutni ugovor ovom golmanu ističe 2019. godine, a iako u Chelseaju žele što prije da produže saradnju, čini se kako se Courtoisu uopšte ne žuri sa tim.

Courtoisu (25) je navodno prije nekoliko dana upućena najnovija ponuda za potpisivanje novog ugovora, ali je on to sve odbio, pa se postavlja pitanja šta bi to moglo da znači. Da li se radi o nekoj drugoj ponudi ili je pitanju samo želja da izvuče što veći novac, znaju samo on i njegov agent. 

Za Courtoisovim uslugama vlada veliko interesovanje na tržištu, prije svega od strane Real Madrida, što i ne čudi s obzirom da je u prošloj sezoni bio najbolji golman u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Courtos je na Stamford Bridgeu od 2011. godine kada je stigao iz Genka, a u međuvremenu je posuđivan Atleticu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi