Gorica ostala na cjedilu u posljednjim minutama, ali izvukla bod kod Lokomotive
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dobar meč u Kranjčevićevoj

Gorica ostala na cjedilu u posljednjim minutama, ali izvukla bod kod Lokomotive

Eldar Ganibegović

U Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu u utakmici 29. kola HNL sastali su se Lokomotiva i Gorica. Vidjeli smo podjelu bodova, bilo je 1:1 na kraju. 

Prvo uzbuđenje u 18. minuti. Igrači Lokomotive tražili su penal nakon duela Canjuge i Leša u kaznenom prostoru Gorice. Snimka je pokazala da je Leš najprije pokupio loptu pa onda Canjugu.

Odlična prilika za Lokomotivu sedam minuta kasnije. Smakaj je naletio na loptu nakon kornera, bio je nemarkiran, šutirao je snažno glavom, ali preko gola.

Lokomotiva je povela u 29. minuti autogolom Matea Leša. Žilinski je prošao po lijevoj strani, odigrao mu je Čop, a on pucao snažno. Banić je obranio taj udarac, no lopta se odbila prema Lešu, a od njega u mrežu.

Nakon toga zatišje pred buru. Najbolja prilika za Goricu na utakmici u 65. minuti. Centaršut s desne strane uputio je Soldo, tačno na glavu Vujnovića, koji je pucao ravno u Čavlinu.

Pogađa Josip Mitrović za izjednačenje u 73. minuti. Ušao je krilni napadač Gorice u kazneni prostor Lokomotive, dugo je vukao loptu, niko ga nije smio rušiti. Pucao je i pogodio Marsinaja, od kojeg se lopta odbila u mrežu.

Oglasi

Gorica je u završnicu meča ušla na cjedilu, odnosno s igračem manje. Majstorović je u dvije minute dobio dva žuta kartona, a drugi u 87. minuti kada je srušio Šotičeka.

Lokomotiva je na petom mjestu nakon ove utakmices 41 bodom, dok je Gorica mjesto ispod sa šest bodova manje.

Naredno kolo Gorici donosi domaći duel protiv Dinama, dok će Lokomotiva u goste kod Varaždina.

Podsjetimo, danas ćemo pratiti još jedan duel u HNL. Od 19 sati se sastaju Slaven Belupo i Varaždin.

HNL, 29. kolo:

Lokomotiva - Gorica 1:1

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NK Lokomotiva (4-2-3-1): Čavlina; Bartolec, Mersinaj, Leovac, Žilinski; Smakaj, Marić; Canjuga, Feta, Šotiček; Čop.

HNK Gorica (4-2-3-1): Banić; Munksgaard, Leš, Maloša, Štiglec; Lazarov, Soldo; Mitrović Pršir, Rukavina; Jurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi