Livaja fizički nasrnuo na Mudražiju, pa osvanula sramotna poruka u Zagrebu za napadača Hajduka

Ne smiruju se strasti nakon meča na Poljudu

Livaja fizički nasrnuo na Mudražiju, pa osvanula sramotna poruka u Zagrebu za napadača Hajduka

E. Čaušević

Lokomotiva je jučer iznenadila sve pobjedom na Poljudu protiv Hajduka (1:2), a u centru pažnje našli su se Marko Livaja i Robert Mudražija koji su imali fizički obračun na terenu, te je zbog osvanula nimalo lijepa poruka u Zagrebu posvećena kapitenu kluba iz Splita.

Hajduk je imao ulogu favorita u jučerašnjem meču i očekivalo se da će splitski klub doći do pobjede i nastaviti borbu s Rijekom za prvu poziciju na tabeli, ali se to nije desilo.

Lokomotiva je uspjela da šokira Hajduk i navijače na Poljudu, te slavi na kraju sa 2:1 u meču 27. kola SuperSport HNL-a.

Junak kluba iz Zagreba bio je Robert Mudražija koji je zabio oba gola za goste, no u centru pažnje se igrač Lokomotive našao zbog sukoba kojeg je imao s Markom Livajom.

Livaja je fizički nasrnuo dva puta na Mudražiju jer mu je zasmetalo slavlje igrača Lokomotive smatrajući da je on provocirao navijače Hajduka.

Oglasi

Napadač Hajduka je dva puta odgurnuo Mudražiju, a zanimljivo da zbog toga nije dobio ni žuti karton. Mudražija je ostao miran na Livajine provokacije, a napadaču Hajduka na kraju su "osvetu" spremili u Zagrebu.

Naime, u glavnom gradu Hrvatske na stadionu Lokomotive osvanula je poruka za kapitena Hajduka nakon svega što se sinoć dešavalo između njega i Mudražije.

"Livaja bahato smeće, Mudri ti fritule peče", pisalo je na zidu stadiona na kojem inače Lokomotiva igra svoje domaće utakmice.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, Mudražija je prvi gol koji je postigao u 26. minuti burno proslavio gol okrenuvši se prema tribini gdje su navijači Hajduka, te je dobio žestoke zvižduke zbog toga, a potom je Livaja odlučio da reaguje.

Hajduk je ostao drugi na tabeli sa 55 bodova, ali sada ima četiri boda manje od lidera Rijeke. Dinamo je treći sa 51 bodom, no Modri imaju i dvije utakmice manje u odnosu na konkurente za titulu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deepy
Misliš kad su oni pjevali- umri Livaja?
0 0
pero98
Dvostruki kriteriji kad je Livaja provocirao navijače Rijeke bilo je u redu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi