Nevjerovatna drama u Zagrebu: Lokosi od gotovog napravili veresiju, Cipetić tragičar

Rijeka u 92. minuti došla do trijumfa

Nevjerovatna drama u Zagrebu: Lokosi od gotovog napravili veresiju, Cipetić tragičar

H. Zilić

  U 20. kolu HNL-a, Lokomotiva je dočekala Rijeku.  Konačan rezultat je bio 2:3 za goste nakon nevjerovatne drame.


Viđena je odlična utakmica sa dosta uzbuđenja. Lokosi su poveli sa 1:0 u 11. minuti pogotkom Kalakua, a to je bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku, Pivarić je iz penala u 56. minuti uduplao prednost Lokosa na 2:0.

Nakon toga bh. reprezentativac Branimir Cipetić u tri minute je dobio dva žuta kartona. Požutio je u 68. i 70. minuti, tako da su Lokosi ostali s igračem manje,

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Murić je iz penala u 70. minuti smanjio prednost domaćina na 2:1, a  2:2 postavio je isti igrač, opet udarcem sa bijele tačke u 90. minuti. Veliki preokret kreirao je Kulenović u 92. minuti kada je pogodio za 2:3.

U timu Lokomotive u startoj postavi pored Cipetića bio je i Irfan Hadžić, dok su drugom poluvremenu šansu dobili Stipe Marković i Kemal Osmanković. U startnoj postavi Rijeke bio je još jedan bh. fudbaler, a riječ je u Luki Menalu.

Top Komentari

Realist
A mogli ste napisat kako je i Mujakoc odigro jos jednu ocajnu utakmicu i dobio dva zuta protiv Osijeka
2 4
arijan10
Da nije možda Osmanković tragičar?? Ali on je Kemal, pa ga nećemo ni spomenuti a frajer onako glup penal i u onom trenutku napravio...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi