Lončar izabran u idealni tim kola HNL-a

Igra odlično u Rijeci

Lončar izabran u idealni tim kola HNL-a

Povremeni reprezentativac BiH Stjepan Lončar izabran je u najbolju postavu 35. kola HNL-a.

Minule sedmice Rijeka je pobijedila Hajduk s 3:2, a doprinos u osvajanju velika tri boda na gostovanju u Splitu dao je upravo Lončar koji je bio asistent kod prvog pogotka.

Za ono što je pokazao na Poljudu dobio je Lončar vrlo visoku ocjenu, a to je na kraju, ispostavit će se, bilo dovoljno da ga zagrebačke Sportske novosti uvrste u tim kola.

Uz Lončara u najboljih 11 se nalaze i njegovi saigrači Nino Galović i Antonio Čolak, zatim Lulić, Hamad, Etoundi, Nevistić... Trener kola je Toplak.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Lončar u kontinuitetu pruža dobre partije za Rijeku i ne bi bilo iznenađujuće da već ovog ljeta napusti Rujevicu. Ranije su mediji u Hrvatskoj pisali da se za njegove usluge interesuju klubovi iz Španije i Njemačke.

Top Komentari

pero98
Sjajan igrac, u Splitu je sjajno odigrao. Bravo Loncar. Forza Fiume.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi