12

Komentari (12)

pero98
Lončar, protivnik je Francuska koja je prvak svijeta. Ako ti nije motiv protivnik da se moraš bacit na glavu onda si zalutao
Eno30
Eh kako znate pricat.. A da upola tako radite bilibi i rezultati drugaci
celikze
Daj da i to dozivimo.....da vidim kako izgleda kada se princeze bacaju na glavu
vedin
A što se niste protiv Finske bacali
Ne treba nam reprezentacia po nacionalnom kljucu, neka izadju na teren 11 najbolji, a ovaj Loncar sto je upao u reprezentaciji on je upao po nacionalnom kljucu, nije me briga ko ce igrati a reprezentaciju BH, ali neka igraju 11 najbolji bez obzira koje su nacionalnosti, pa taman bilo 11 igraca iste nacije, da li su to Bosnjaci, Hrvati ili Srbi nije bitno, bitno je da imamo najbolje igrace kako u standardnoj postavi tako isto na klupi.
user1583752673
Sad kad budu menadzeri gledali utakmicu bacat cemo se na glavu! Baci se ti s mosta loncino!
Random123
Mislim da se ti neces bacat sigurno, jer ces bit na klupi gdje ti je i mjesto
Kenotala
Jarane i igras kao da si se puno puta bacio na glavu...mozete li se bacati na guzove a da odigrate pametno? Niko ne ocekuje da budete Brazil, samo zalaganje i borbenost do kraja.
lord.boba
Mater ti ****m to i jest najveci problem reprezentacije. Nekad se na glavu bacalo i protiv Andore. Ginulo se na terenu. Sad ce uklizat ako zatreba, da ne prljaju dresove. Cuj ako trebalo. Nemoj svega ti ne treba se umorit ****s repku, bitan je story, ne mozes bit prljav na slici.
19211921
Trebat ce glava da se koristi u igri a ne da se baca na nju
NKZ1922
Ovo je najveci problem kod nase repke. Redovni su nabrijani protiv Francuske, Holandije, Italije, Spanije itd.. a treba da se bacate na glavu i kad igrate protiv Armenije, Finske, Grcke itd. ali to nazalost nikad ne bude tako
Barca.forever
IDEMO ZMAJEVI!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.