Tragična noć za nesretnog Venutija: Niko ga nije mogao utješiti nakon autogola za pamćenje
Foto - Screenshot

Nevjerovatno šta mu se desilo

Tragična noć za nesretnog Venutija: Niko ga nije mogao utješiti nakon autogola za pamćenje

Midhat Šljivak

Fiorentina je večeras dominirala protiv Juventusa u polufinalu italijanskog Kupa, ali je pred punim tribinama Artemio Franchija poražena s 1:0.

Fudbaleri Viola promašili su sve što su mogli, a kazna za promašaje stigla je u nadoknadi meča i to na najbolniji mogući način.

Jedan centaršut s desne strane pogodio je igrača domaćeg tima Lorenza Venutija i završava u mreži za pobjedu Juventusa.

OVDJE pogledajte ovaj nevjerovatni autogol.

Nesretni defanzivac domaćeg tima nije mogao da vjeruje šta mu se desilo. Bio je neutješan nakon što je vidio loptu u mrežu i zaplakao je na terenu.

Probali su apsolutno svi da mu pruže riječi utjehe, među njima je i Dušan Vlahović, ali jednostavno čovjek nije mogao da se smiri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njemu je večeras sasvim sigrno najteže, ali ima da se igra i revanš. Juventus nije nepobjediv, ali Fiorentina će morati da pobijedi s dva gola razlike u Torinu jer u ovom takmičenju još uvijek vrijedi pravilo gola u gostima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti