Loše vijesti za Atletico pred nastavak lige

Joao Felix povrijeđen

Loše vijesti za Atletico pred nastavak lige

E. Škorić

Portugalski reprezentativac Joao Felix povrijedio se na treningu Atletica.

Sezona u Španiji trebala bi se nastaviti 11. juna, a Atleticu je probleme zadao talentovani Felix, koji se povrijedio na posljednjem treningu.

Atletic će po nastavku šampionata gostovaati Athleticu u 28. kolu La Lige, a zbog istegnutih ligamenata u koljenu Portugalac će propustiti taj i sasvim sigurno još nekoliko važnih utakmica.

Madridski klub je tek šestoplasirani trenutno sa 45 bodova, ali samo bod od pozicija koje vode u Ligu prvaka, a upravo to je cilj Jorgandžija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mladi ofanzivac je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 28 utakmica i postigao je šest pogodaka, od čega četiri u La Ligi uz jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije