Loše vijesti za Gattusa: Koulibaly van terena mjesec dana?
Koulibaly se povrijedio u meču protiv Parme

Novom treneru Napolija u ovom trenutku ova vijest nikako nije trebala

Loše vijesti za Gattusa: Koulibaly van terena mjesec dana?

S. Pašalić

Napoli je u subotu nastavio sa serijom loših rezultata koja sada traje veća jako dugo.

Iako je Gennaro Gattuso zamijenio Carla Ancelottija na klupi ovog tima, uslijedilo je novo razočarenje za navijače nakon poraza od Parme sa 2:1.

Tako je Napoli produžio svoj negativni niz na osam utakmica bez pobjede u Seriji A i sada se nalazi na 8. mjestu sa 21 bodom.

Međutim, nakon utakmice protiv Parme su uslijedile nove loše vijesti za ovaj klub.

Štoper ovog tima, Kalidou Koulibaly, je već u 5. minuti morao napustiti teren zbog povrede, a prema posljednjim informacijama italijanskih medija on bi mogao biti van terena mjesec dana.

Senegalac je standardni član prvog tima Napolija i ove sezone je odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima pa će ovo biti veliki udarac za Napolitance.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi