Loše vijesti za Juventus: Khedira tri mjeseca van terena

Mora na operaciju koljena

Loše vijesti za Juventus: Khedira tri mjeseca van terena

E. Čaušević

Njemački veznjak Sami Khedira ponovo je doživio tešku povredu koljena zbog koje će s terena odsustvovati nekoliko mjeseci.

Khedira je ove sezone konačno počeo igrati u Juventusu nakon što ga je Maurizio Sarri vratio u tim. Međutim, njemački igrač doživio je veliki peh proteklog vikenda na meču protiv Sassuola.

Ovaj meč završen je rezultatom 2:2, a da stvar bude gora za Juventus povrijedio se Khedira. Italijanski klub je saopštio da Khedira mora na operaciju koljena i da će van terena biti oko tri mjeseca.

Sarri je itekako koristio Khediru u dosadašnjem dijelu sezone jer je njemački veznjak igrao na 18 mečeva, a na njih 13 je bio u početnoj postavi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegova povreda sada otvara prostor za Emrea Cana koji se već neko vrijeme žali kako nije zadovoljan minutažom u Juventusu. Can će sada imati više prostora za igru i priliku da se dokaže Sarriju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AH1991
Dok se jednom ne smrkne drugom ne svane.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije