Lotito: Ne zanima me ništa, SMS nije na prodaju

Predsjednik Lazija odlučan da zadrži veznjaka

Lotito: Ne zanima me ništa, SMS nije na prodaju

Fudbaler Lazija Sergej Milinković-Savić na slatkim je mukama kada je u pitanju izbor novog kluba, jer ga doslovno traži pola Evrope.

Ipak, to ne znači da će popularni SMS napustiti Lazio na kraju sezone jer u rimskom klubu su odlučni da urade sve kako bi ga zadržali na Olimpicu.

"Milinković-Savić vrijedi mnogo, ali to me ne zanima. On nije na prodaju i briga nas za ponude. Kupio me za sva vremena kada je odabrao Lazio ispred Fiorentine, s kojom je praktično već dogovorio saradnju. Došao je ovdje i rekao - Hoću samo u Lazio. Za mene to mnogo govori o njemu", rekao je predsjednik Lazija Claudio Lotito, koji je dodao da vjeruje da će njegov klub izboriti plasman u Ligu prvaka:

"Sposobni smo da se do kraja sezone borimo za neku od prve četiri pozicije. Liga prvaka je naš veliki cilj i vjerujem da je možemo izboriti. Ako nastavimo igrati kao do sada, sve je moguće".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sergej Milinković-Savić polako izrasta u jednog od najboljih veznjaka Serije A, a za njega su najveći interes pokazali Juventus, Manchester United i PSG.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi