Lotito posebno nagrađuje Lulića, hoće li 26 opet biti njegov sretan broj?

U nedjelju rimski derbi

Lotito posebno nagrađuje Lulića, hoće li 26 opet biti njegov sretan broj?

E. Škorić

Iako ima 34 godine, Senad Lulić jedan je od najstandardnijih igrača Lazija i, uz sve to, klub želi da ga zadrži.

Kada je u ljeto 2011. godine iz švicarskog Young Boysa prešao u Lazio, malo ko je očekivao da će na Olimpicu ostati skoro 10 godina. Lulić je postao kapiten, ikona kluba, jedan od najbitnijih igrača.

Uostalom, upravo on je zabio za osvajanje Kupa Italije 26. maja 2014. godine protiv Rome, a nedavno je bio strijelac u osvajanju Superkupa protiv Juventusa.

No, taj broj 26 možda ponovo bude sretan 34-godišnjem nogometašu, budući da u nedjelju 26. januara Lazio ponovo igra Rome.

Luliću u karijeri baš sve ide po planu. S Lazijom je treći i ima seriju od 11 pobjeda u Seriji A, ponovo je dio bh. reprezentacije, a uz to mu se sprema novi ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Predsjednik kluba Claudio Lotito nije ostao imun na Lulićeve partije i navodno će do kraja mjeseca klub ponuditi našem reprezentativcu novi ugovor. S obzirom na lojalnost Lulića Laziju, neće puno razmišljati.

Top Komentari

Dino69
A nama ne valja..
4 0
Sanska_Prangija
slican salihamidzicu...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi