Lotito: SMS nije na prodaju, ali...

Predsjednik Lazija ne popušta

Lotito: SMS nije na prodaju, ali...

Fudbaler Lazija Sergej Milinković-Savić i dalje je na meti najvećih evropskih klubova, iako je odigrao veoma loše Svjetsko prvenstvo.

SMS se povezuje sa Juventusom, Real Madridom i Manchester Unitedom, ali predsjednik Lazija Claudio Lotito uporno ističe da ga klub ne namjerava prodati.

"Mi ga nikada nismo stavljali na transfer listu. Nije on na prodaju, ali nikad ne reci nikad. U svakom slučaju, nećemo ga prodati za neku smiješnu cifru", rekao je Lotito, koji je dodao i nešto vezano za Sergejove partije na Mundijalu:

"Nije on odigrao ispod očekivanja na Mundijalu, samo je igrao na poziciji koja nije njegova".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno bi Lotito pristao prodati svog najboljeg fudbalera za 120 miliona eura, a pošto to još nije uradio, predpostavlja se da takva ponuda nije stizala na adresu Lazija.

Top Komentari

hercegbih
prodaces ga kurac.. kolko je suteva imo prema golu na svjetskom...ahahahah.. hjooo igraca i govana
5 5
Svojprisebi
ma kurcu ne valja taj SMS nije Muslin budala
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi