Pa, neće valjda drugi trošiti, a Roman gledati: Abramovič spremio sjajnu ponudu

Drugo veliko pojačanje stiže na Stamford Bridge?

Pa, neće valjda drugi trošiti, a Roman gledati: Abramovič spremio sjajnu ponudu

Ekipa Chelseaja spremna je da do kraja prelaznog roka dovede barem još jedno veliko ime. 

Chelsea do sada nije mnogo trgovao u ovom prelaznom roku, a za sada su stigla samo dva imena - Jorginho i treći golman Robert Green.

Jorginho je plaćen Napoliju vrtoglavih 57 miliona eura, ali čini se kako on neće biti jedino veliko pojačanje kluba. Kako prenose otočki mediji, Roman Abramovič je spreman da do kraja prelaznog roka angažuje Sergej Milinković-Savića.

Srbijanac je želja brojnih klubova širom Evrope, ali za sada niko ne želi da ponudi 100 miliona eura koliko Lazio traži, posebno nakon slabog izdanja Srbijanca na Munbdijalu u Rusiji.

Ipak, Abramovič bi navodno odmah krenuo u akciju ukoliko bi neko od njegov rivala posao ponudu, a to tada će navodno čekati šta će se desiti za Edenom Hazardom i ponudom Reala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ne treba sumnjati da bi upravo Milinković-Savić trebao biti zamjena za Hazarda ukoliko Belgijanac ode u Real, a u tom slučaju Plavcima ne bi bilo baš teško dati pomenutih 100 miliona.

Inače, osim Chelseaja, za popularnog SMS-a se interesuju i klubovi poput PSG-a i Juventusa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

hercegbih
AHAHAHAH..100 MILIONA.. TO ONAJ STO NIJE IMO SUTA PREMA GOLU NA SVJETSKOM..KAKVI UBLEHASI JEBO TE PETAR ...
21 0
Bulle
Taj nikad nece bit Hazard prvi njegov transfer i to je to,nije igrac za velike rezultate neozbiljan dribla po svom igra.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi