Lovren: Bilo je fantastično i divno igrati u Splitu, ali je teren bio nešto lošiji

Hrvatska bolja od Mađarske

Lovren: Bilo je fantastično i divno igrati u Splitu, ali je teren bio nešto lošiji

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske večeras je pobijedila Mađarsku na Poljudu sa 3:0.

Hrvati su nakon skoro pet godina ponovo zaigrali na Poljudu i uspjeli su da dođu do pobjede lakše nego što se očekivalo. Atmosfera na splitskom stadionu bila je fantastična, a tribine su bile ispunjene do posljednjeg meča.

Nakon utakmice defanzivac Vatrenih, Dejan Lovren, izjavio je da je sve bilo fantastično, te da mu je drago što je reprezentacija ponov zaigrala u Splitu. Ipak, Lovren je imao malu zamjerku na kraju.

"Atmosfera je bila fantastična i bilo je divno igrati u Splitu nakon četiri godine. Sve je bilo super s naše strane, nismo imali nikakvih problema, a možda je teren bio problem. Da je bio malo bolji bilo bi ljepše igrati. Bilo je zaista prekrasno večeras", rekao je Lovren i dodao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Svaki igrač je željan igre u klubovima. Trenutno mi možda ne ide, ali sigurno će se neke stvari promijeniti. Vjerujem u svoj rad. Trebamo ovako nastaviti i imamo veliku šansu plasirati se na EP u Velsu. Mi uvijek idemo na pobjedu i tako ćemo igrati i tamo. Imamo samo dva dana da se pripremimo i odradimo tu utakmicu kako treba".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti