Lovren predstavio fantastične kopačke za finale Lige prvaka

Poseban poklon od sponzora

Lovren predstavio fantastične kopačke za finale Lige prvaka

Hrvatski defanzivac Dejan Lovren uveliko se sa svojim Liverpoolom sprema za veliko finale Lige šampiona.

Njegov tim će za osam dana u Madridu odmjeriti snage sa Tottenhamom, a Lovrenu će to biti prava prilika da konačno osvoji prvi trofej sa Redsima.

On se preko Instagrama pohvalio novim kopačkama koje je posebno za ovu priliku dobio od sponzora, a u nastavku možete pogledati kako one izgledaju.

Ne očekuje da će igrati u finalu

Inače, Lovren se već neko vrijeme nalazi u nemilosti trenera Jurgena Kloppa koji mu ne pruža priliku za igru i više vjeruje Joelu Matipu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tako je hrvatski fudbaler ove sezone odigrao tek 18 utakmica u svim takmičenjima, od čega tri u Ligi prvaka. Upravo zbog toga ne očekujemo da će Lovren dobiti šansu od prve minute u Madridu, ali ko zna kako će se meč odvijati i da li će mu Klopp s klupe ukazati povjerenje.

Inače, on je izgubio četiri posljednja finala koja je igrao - tri sa Liverpoolom i jedno sa reprezentacijom Hrvatske. Bit će ovo idealna prilika da prekine taj niz i da sa svojim timom podigne najvrijedniji trofej u klupskom fudbalu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi