Lovren stigao u svoj Karlovac, pa poslao poruku političarima

Doček za Vatrenog

Lovren stigao u svoj Karlovac, pa poslao poruku političarima

Edmir Škorić

Stoper hrvatske reprezentacije Dejan Lovren je pred svojim Karlovčanima imao emotivan govor.

Lovren je jučer bio na dočeku u Zagrebu, danas su mu se radovali njegovi Karlovčani, a zvijezda Liverpoola i nogometaš koji je imao fantastičan SP u Rusiji kaže da je ovo prilika da se krene naprijed. U svakom smislu.

"Nikad neću zaboraviti Karlovac. To je bio prvi grad koji me prihvatio nakon izbjeglištva i Njemačke i ovom gradu sam ostao dužan. Volim biti među svojim ljudima i pokazati da sam normalan čovjek kao svatko od njih", rekao je ponosni Lovren.

"Kad smo vidjeli po medijima da se stvara to zajedništvo u Hrvatskoj, shvatili smo da Lijepa naša gori. Ovo ne smijemo zaboraviti i moramo nešto iz toga naučiti kao društvo. Da se može kroz rad i poštenje doći do velikih stvari. Političari moraju shvatiti poruku kroz ovo. Ako smo mi ovo mogli napraviti koji nemamo veliki utjecaj u društvu, ali smo pokazali kao skupina da možemo dati Hrvatskoj tu snagu tu zajedništvo, onda to mogu i oni", poručio je Lovren.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

On se zajedno s Lukom Modrićem našao u idealnom timu Svjetskog prvenstva.

Top Komentari

protiv modernog fudbala
pisete malo o dzeki pjanicu,vedadu.midimovicu,barbarezu,sunjicu.,basicu,velezu,zelji,srajevu,celiku,rudaru,slobodi,radniku,ko je platio jedinstvu stolice,ne zanimaju me kockari,to sto su napravili cestitam..veliki uspjeh..ali dosta vise,koga boli uho ko je kriv sto je tomson bio sto je hana postala kockat,koliko je ljudi bilo tamo ovamo,ko o nama toliko pise..i zamara sta smo kosmo mi..samo stvarate mrznju i da se pisu komentari negativni..cestitat i to je to.da je veliki uspjeh jest i nista vise..
41 4
Benjamingst
Lovren je rodjen u Zenici BiH, trebao je doci u svoj rodni grad i u drzavu u kojoj je rodjen. On je svestan svog porijekla zato ubi se glumeci da je iz Karlovca.
15 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti