Skauti Milana sinoć na Maksimiru pratili novog Luku Modrića

Majer na meti Rossonera

Skauti Milana sinoć na Maksimiru pratili novog Luku Modrića

E. Škorić

Prema pisanju Calciomercata, susret Dinama i Feyenoorda sinoć na Maksimiru pratili su i skauti Milana.

Poznato je da Milan u posljednje vrijeme sve više dovodi mlade i talentovane nogometaše, a jedna od želja Rossonera je Lovro Majer, kojeg su Italijani opisali kao novog Luku Modrića.

Među 1271 gledatelj na Maksimiru bili su brojni skauti evropskih timova, ali i predstavnici Milana koji su pomno pratili svaki korak talentovanog veznjaka koji je odigrao dobar meč i dobio je ocjenu 7.8.

"Riječ je o jednom od najvećih hrvatskih talenata. Majer je igrač izvanserijske tehnike koju je usavršio na malom nogometu, a jednako je koristan u oba smjera. Kod kuće ga se naziva novim Lukom Modrićem, a prate ga Milan, Fiorentina, Borussia, Leeds, Valencia i Sevilla. Na utakmici protiv Feyenoorda bit će i skauti Milana koji su jako zainteresirani za Majera. Ugovor s Dinamom mu ističe 2023. godine, ali već je spreman za veće izazove. Nije nemoguće da završi u Milanu", piše Calciomercato.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Majer po Transfermarktu vrijedi 2,3 miliona eura, ali Dinamo ga sigurno neće pustiti za manje od 10 miliona, a posebno ne ako na vrata hrvatskog prvaka pokuca velikan kao što je Milan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi