Nije samo Zlatan: I Hakan Calhanoglu se Kruniću obratio na bosanskom jeziku

Poruka na Instagramu

Nije samo Zlatan: I Hakan Calhanoglu se Kruniću obratio na bosanskom jeziku

E. Škorić

Rade Krunić sinoć je u meču Celtic - Milan (1:3) postigao prvijenac za Rossonere.

Marljivi veznjak iz Foče, reprezentativac BiH, postigao je vodeći gol za Milan na Celtic Parku na početku grupne faze Evropske lige.

Za Krunića je to bila posebna noć jer je postigao prvijenac za slavni klub iz Milana, a nakon što je danas objavio fotografiju sa skromnim opisom na Instagramu, uslijedili su brojni komentari, čestitke i pohvale na račun Krunića.

Zanimljivo da mu je turski nogometaš i jedan od najboljih igrača Milana Hakan Calhanoglu na bosanskom napisao: "Brate moj" uz ostavljeno srce.

Hakan za razliku od Ibrahimovića možda ne može na bosanskom tako lako komunicirati s našim veznjakom, ali očigledno je naučio barem osnovne riječi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što je također vidljivo i vrijedno spomena, igrači Milana imaju izuzetnu povezanost i djeluju kao prava porodica, što uostalom i jeste jedan od ključnih temelja za ostvarivanje rezultata kakve Milan već od marta ostvaruje. Rossoneri u ponedjeljak navečer igraju prvenstveni meč s Romom Edina Džeke i možemo se nadati da će Stefano Pioli od prve minute u igru uvrstiti Radeta.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ThrillerHz
Bosna do Tokija hehe
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi