Löw još malo selektor Njemačke, spreman je za klub i ne krije koga želi da vodi

Hoće li voditi Real Madrid?

Löw još malo selektor Njemačke, spreman je za klub i ne krije koga želi da vodi

Edmir Škorić

Njemački selektor Joachim Löw ne isključuje mogućnost da ubrzo sjedne na klupu nekog kluba.

Löw je već godinama selektor Njemačke, ali očigledno je sada spreman da preuzme i druge izazove, posebno jer Elf ne briljira, u krizi je, a djeluje da je i došlo do zasićenja.

"Moje vrijeme kao nacionalnog trenera možda ide ka svom kraju, a onda me zanima klub. Ako se to desi, volio bih više raditi u inostranstvu nego u Njemačkoj", kazao je Löw, pa dao naslutiti koji tim bi mogao jednog dana voditi.

"Real Madrid je zanimljiv klub za bilo kojeg trenera, pa tako i za mene".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njemu ugovor s Njemačkom ističe u 2020. godini, ali nije isključeno da na ljeto dođe do raskida saradnje nakon što je Njemačka ispala u grupnoj fazi SP-a, ali i u niži rang u Ligi nacija.

Pedesetosmogodišnji stručnjak je vodio veliki broj timova, među kojima Stutgart, Fenerbahče, Karlsruher, Adanuspor, Tirol Innsbruck, Austriju Beč, a od 2006. godine je selektor Njemačke.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
nije vala za reala
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi