Lozano napušta Napoli i seli u Španiju?
EPA

Nije opravdao očekivanja

Lozano napušta Napoli i seli u Španiju?

Meksikanac Hirving Lozano mogao bi napustiti Napoli nakon samo jedne sezone, pišu italijanski mediji.

Lozano je došao u Napoli za 38 miliona eura, što je rekord kada je u pitanju ovaj klub, ali onim što je pokazao u svojoj prvoj sezoni u Serie A nisu oduševljeni Partenopei.

Ovaj 24-godišnji napadač danas kod Gennara Gattusa igra skoro malo ili nikako, a informacije iz italijanskih medija govore kako bi na kraju sezone mogao napustiti San Paolo i preseliti u Španiju.

Corriere dello Sport piše kako se za Lozana interesuje Atletico Madrid, čiji čelnici su spremni riješiti se Thomasa Lemara i Vitola kako bi osigurali prostor i samim tim sredstva za realizaciju ovog transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Lozano je za Napoli odigrao 16 utakmica i zabio tek dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti