Lucas Leiva "završio" Redsima najbolje moguće uvjete za pripreme pred revanš u Rimu

Naredne srijede Roma dočekuje Liverpool

Lucas Leiva "završio" Redsima najbolje moguće uvjete za pripreme pred revanš u Rimu

Lucas Leiva je prošlog ljeta, nakon čitave decenije u dresu Liverpoola, napustio Anfield i potpisao za Lazio. Tako su navijači Redsa ostali bez jednog od miljenika, ali je on i dalje itekako srcem uz Liverpool.

Liverpool je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na svom Anfieldu imao 5:0 prije nego što je Roma uspjela postići dva gola i tako zadržala kakvu-takvu nadu pred revanš u Rimu.

Kloppovi izabranici ne smiju ništa prepustiti slučaju na Olimpicu, a upravo se Lucas Leiva potrudio da svom nekadašnjem klubu omogući najbolje moguće uslove za pripremu za ovaj važan meč, što mu sigurno neće zamjeriti navijači Lazija.

Naime, Leiva je ovih dana preuzeo ulogu posrednika između Lazija i Liverpoola i svom nekadašnjem klubu omogućiuo da koristi trening terene nebesko-plavih prije i poslije utakmice sa Romom koja je na rasporedu naredne srijede.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dakle zahvaljujući intervenciji Lucasa Leive Liverpool će obaviti kompletan trening u bazi Lazija (Formello) pred utakmicu, ali i lagani trening dan nakon utakmice prije nego što ekipa krene ka Engleskoj.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi