Luciano Spalletti pokazao nevjerovatnu kolekciju dresova, među njima i dres bh. fudbalera

Skuplja ih već godinama

Luciano Spalletti pokazao nevjerovatnu kolekciju dresova, među njima i dres bh. fudbalera

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Luciano Spalletti ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti Inter koji želi dovesti novog trenera za novu sezonu.

Spalletti je uspio s Interom izboriti Ligu prvaka, ali u klubu nisu spremni da s njim nastave saradnju i prema svemu sudeći u narednom periodu će ovaj stručnjak dobiti otkaz.

Međutim, italijanski mediji prenose da se Spalletti ne brine previše za budućnost jer već ima nekoliko ponuda, a pored toga u slučaju otkaza od Intera će dobiti skoro 25 miliona eura odštete.

Ovaj iskusni trener oglasio se na Instagramu sa zanimljivom fotografijom na kojoj je otkrio dio svoje impresivne kolekcije dresova koju skuplja već godinama.

On u svojoj kolekciji ima dresove velikih fudbalskih legendi, ali igrača koji još uvijek igraju. Između ostalih, tu su dresovi Tottija, Messija, Ronalda, Cristiana Ronalda, Beckhama, Ibrahimovića, Rivalda, Maccaronea, Ronaldinha, BAtistute, Rooneyja...

No, ono što je zanimljivo jeste da u svojoj bogatoj kolekciji ima i dres jednog bh. fudbalara, a u pitanju je Edin Džeko s kojim je sarađivao u Romi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi