Armenci su nam zadali mnoge glavobolje

Luda i nezaboravna potraga za Zmajevima u Jerevanu

17

Komentari (17)

Benjamingst
Kad pogledam Hrvate njihove novine, oni ****ziraju protivnika, kritikuju selektora I igrace da moraju sva***i ozbiljno utakmicu. Novinar pita Modrica sta si kazao Karlu? Modric pricao sa njim motiviso sam ga kao I citavu ekipu itd.. Zato su HR jaki u FUDBALU. Nasi novinari zivi Amateri nista se nepise o protivniku, nema inerviju sa nasim igracima...
Benjamingst
Vozač je ličio na Miška iz filma 'Ko to tamo peva', fotograf SportSport.ba je svjedočio njegovoj jezivoj vožnji, ali i nevjerovatnoj šarolikosti krajeva kroz koji se prolazilo. Opisao je to kao mješavinu brazilskih favela i Černobila, a nakon lude i nezaboravne vožnje sa 'ludim' taksistom, uspjeli smo konačno doći do reprezentativaca. Hehehe I ovo novinar?
Fce
Boze sacuvaj samo da se zivi i zdravi vrate iz te vukojebine
burek_sa_mesom
HAHAHAHAHAHAHA
zakeroni
Haubice,haj bola odjebi u Grabovicu!
MirzaBarucic
Zašto ne postavite članak o idiotskom manevrisanju pilota tokom leta za Jerevan, što je za malo rezultiralo njegovim padom?
Śmeker007
Cuj to, jel imas neki izvor pa to znas ili?
MirzaBarucic
RodjeniRA
Odlican clanak!
Blokiran
Ovo je sportski portal boli nas ona stvar za dozivljajima novinara nisam dosao ovde citat o zgodama i nezgodama kolega "novinara" to pisi u svoj privatni dnevnik
SeoRusilac
Ne seri zanimljiv je clanak
Blokiran
Bio bi zanimljiv da ih je neko zguzio u tim jermenskim selima
BJB1
Jebo i clanak i novinara i pojedine glupe komentare,beskurac
Keno
Chupy
Et ko mi bolji ispadosmo. Ja ipak mislim da je Jerevan za nas Peking.
bistrik87
Oni su za nas i nas narod Europa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.