Schmeichel produžio ugovor sa Leicester Cityjem

Danac ostaje na King Poweru

Schmeichel produžio ugovor sa Leicester Cityjem

Danski reprezentativni golman Kasper Schmeichel produžio je vjernost Leicester Cityju.

Prethodnih sedmica nagađalo se kako bi Schmeichel mogao napustiti Leicester, ali od toga na kraju neće biti ništa, s obzirom da je 31-godišnji golman produžio ugovor do ljeta 2023. godine. 

Schmeichel je već dugo na "King Poweru", a 2016. godine je sa Lisicama senzacionalno osvojio i naslov prvaka Engleske, čime se upisao u historiju Leicestera.

“Većinu svoje karijere proveo sam u Leicesteru i doživio nevjerovatne trenutke, a nadam se kako će ih biti još”, kazao je Schmeichel.

Zahvalio se Schmeichel i na podršci navijačima, kao i vlasnicima kluba koji su, kako je naveo, imali veliku ulogu u njegovoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti