Luđak će još više da poludi zbog onog što su mu igrači Leedsa napravili
Foto: EPA

Imali 3:0, pa osvojili samo bod

Luđak će još više da poludi zbog onog što su mu igrači Leedsa napravili

M. Šljivak

Fudbaleri Leedsa nisu uspjeli da savladaju ekipu Cardiffa na svom Elland Roadu. 

U zaista nevjerovatnoj utakmici tim Marcela Bielse je imao tri gola prednosti, ali je susret 22. kola završen neriješenim rezultatom 3:3.

Costa i Bamford su donijeli vodstvo Leedsu od 2:0 nakon osam minuta igre, da bi u 52. minuti meča Bamford sa penala povećao prednost na 3:0.

A onda su igrači Leedsa stali, a Cardiff je do kraja postigao tri gola i osvojio je jedan bod.

Gosti se u život vraćaju preko Tomlina koji jeu 60. minuti pogodio za 3:1, da bi zatim Morrison u 82. minuti precizan za 3:2.

Ovaj igrač je potom isključen četiri minute kasnije, ali odmah nakon isključenja Tomlin fantastičnom asistencijom pronalazi Glatzela koji pogađa za 3:3.

El Loco Bielsa je mogao samo da se hvata za glavu nakon onog što su njegovi igrači dopustili, a Leeds je ekipi WBA prepustio vodeće mjesto u Championshipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi