"Luđak" je ovom fotografijom oduševio Englesku: On je istinski The Special One!
Čuveni stručnjak ima samo jedan cilj - vratiti Leeds United u društvo najboljih engleskih klubova (Foto: Twitter)

Posebna fotografija posebnog trenera

"Luđak" je ovom fotografijom oduševio Englesku: On je istinski The Special One!

Midhat Šljivak

Leeds United je dobrim dijelom sezone bio prvoplasirani tim u engleskom Championshipu.

Ipak, nakon poraza od Quuens Park Rangersa u zaostaloj utakmici 33. kola pali su na treće mjesto i do kraja sezone će voditi veliku bitku za povratak u društvo najboljih timova Engleske.

Menadžer engleskog velikana Marcelo Bielsa poznat je kao veoma temperamentan. Često je u centru pažnje svojim potezima, a tako je bilo i ovog puta.

Bielsa je nakon meča uhvaćen u tunelu stadiona. Šutio je i spuštene glave gledao u pod i izgledao je dosta deprimirano.

El Loco je ovim potezom oduševio Englesku. Svi su sada svjesni sa koliko posvećenosti radi ovaj posao, jer jednostavno želi vratiti Leeds tamo gdje pripada.

Ovaj klub je jedan od velikana engleskog fudbala. Ipak, nakon što su ispali iz Premiershipa 2004. godine, više se nisu vraćali i dobar dio ljubitelja fudbala se nada da je konačno došlo vrijeme da Leeds dođe tamo gdje treba da bude.

Do kraja sezone je ostalo 12 kola. Kolonu predvodi Norwich sa 66 bodova, dva manje imaju Sheffield United i Leeds, a četvrti je WBA sa 60 bodova.

Leeds tokom vikenda upravo igra protiv WBA i ova utakmica će sasvim sigurno donijeti ogromna uzbuđenja, a ulog je svakako veliki.

Top Komentari

Haroni
Odrastao uz Leeds i generaciju Betija, Bojera, Kjuvela, Rija, Dakura, Harta, Viduku i drustvo. Od kako su ispali premijer liga nije ista.
3 0
NKZ1922
Respect za Bielsu, ali Leeds je vec tamo gdje zasluzuje da bude.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi