Ludnica kakva se može vidjeti samo u Pireju nakon neočekivanog transfera zvijezde iz Serije A

Manolas opet u Olympiakosu

Ludnica kakva se može vidjeti samo u Pireju nakon neočekivanog transfera zvijezde iz Serije A

E. Škorić

Iskusni grčki defanzivac Kostas Manolas trebao bi uskoro da pojača redove grčkog velikana Olympiakosa.

Manolas je došao u prijestolnicu Grčke kako bi navodno završio prelazak u redove Olympiakosa, u koji se vraća nakon 7,5 godina koje je proveo u Italiji igrajući za Romu i Napoli.

Navijači Olympiakosa su mu priredili doček kako to samo oni znaju, a Manolas je pozirao sa šalom slavnog tima iz Pireja.

On će s Olympiakosom potpisati ugovor na tri godine.

Napoli ga je prodao za 2,5 miliona eura uz bonuse. Prethodno je putovao u Grčku zbog "porodičnih razloga", ali ipak se iza svega krio senzacionalan transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prihvatio je iskusni defanzivac da igra za manju platu, rekavši da je sve stvar porodice i ljubavi, a ne novca. Podsjetimo da je u Napoli došao 2019. godine iz Rome za 36 miliona eura, ali nije se pretjerano proslavio u Napulju.

[twitter]https://twitter.com/kosid7/status/1471519922853449729[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi