'Ludnica' u autobusu Veleža: Nama niko ništa ne može!

Sjajna atmosfera nakon pobjede u derbiju

'Ludnica' u autobusu Veleža: Nama niko ništa ne može!

Samir Mlaćo

Velež je danas upisao pobjedu rezultatom 3:1 u derbiju protiv NK Jedinstvo. Izabranici Ibre Rahimića pred više od 5.000 navijača su briljirali,  te zasluženo kući nose tri boda. 

Zadovoljni su bili i njihovi navijači, s obzirom da Velež ima maksimalan učinak nakon tri kola.

Nakon utakmice u autobusu igrača Veleža vladala je slavljenička atmosfera, što pokazuje i fotografija koju je na facebook postavio golman Mostaraca Adnan Bobić uz opis: Nama niko ništa ne može".

Već u narednom kolu u Mostaru se očekuje praznik nogomet s obzirom da će na megdan izabranici Ibre Rahimića doći sarajevski Olimpik, najveći konkurent u borbi za prvo mjesto.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crkvice
Najbolji tim na svijetu.
37 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi