Ludost ili velika greška? Tetovaža navijača Engleske hit na internetu

Vjeruje u svoj tim

Ludost ili velika greška? Tetovaža navijača Engleske hit na internetu

Endin Čaušević

Reprezentacija Engleske plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva gdje će snage odmjeriti protiv selekcije Kolumbije.

Englezi su završili na drugom mjestu u grupi što je bio cilj jer već uveliko razmišljaju o tome šta ih čeka ukoliko prođu Kolumbiju. U slučaju pobjede u osmini finala nad Kolumbijom selekcija Engleske neće moći igrati protiv Brazila, Argentine, Francuske ili drugih velikih favorita sve do finala.

U Engleskoj vlada nevjerovatna euforija, a navijači su sigurni da njihov tim osvaja titulu prvaka svijeta u Rusiji. Jedan navijač je otišao i korak dalje nakon što je istetovirao pehar Mundijala uz opis da je Engleska prvak na Mundijalu 2018. godine.

Da li je ovo bio potez iz snova za ovog navijača ili tetovaža zbog koje bi se uskoro mogao žestoko kajati znat ćemo u naredne dvije sedmice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije