Sjećate li se Luisa Garcije? Ne izgleda ni blizu kao u igračkim danima

Bivši igrač Liverpoola

Sjećate li se Luisa Garcije? Ne izgleda ni blizu kao u igračkim danima

Admin Čaušević

Luis Garcija je prije 15-ak godina bio zaista briljantan.

Iako je karijeru počeo u Barceloni nikad nije dobio pravu priliku na Nou Campu pa je svjetsku slavu stekao u Liverpoolu.

Španac je bio član čuvene generacije Redsa koja je 2005. godine u "Istanbulskom čudu" pobijedila Milan i osvojila Ligu prvaka.

Garcija se na Anfield Roadu specijalizrao za golove od velike važnosti. Jednostavno nije znao zakazati u važnim mečevima.

Duga kosa i broj 10 na leđima te fenomenalan šut su ono po čemu ga pamte ljubitelji fudbala, ali dana izgleda totalno drugačije.

Oglasi

Ovaj 44-godišnjak je potpuno promijenio imidž, genetika je učinila svoje pa je naglo i osjetio zbog čega nosi kratku kosu.

Garcia uživa u životu sa voljenim osoboma, a često se pojavi kao gost komentator na nekim važnim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nedavno je dobio i UEFA-inu pro licencu te se nada da će uskoro dobiti priliku i da vodi neki klub na visokom nivou.

Inače, tri godine na Anfieldu su mu bile najbolje u kaijeri jer je poslije prelaska u Atletico Madrid uslijedio i pad. Posljednje godine karijere je proveo u egzotičnim zemljamapoput Meksika i Indije.

Top Komentari

King_Kenny
...legenda,bas htio da napisem da ga se sjecam po ovoj golcini protiv Juventusa,list kao iz udzbenika...a i onaj protiv Chelsea "ghost goal" je jedan od najbitnijih,iako lopta nije presla gol liniju,pogotovo prema danasnjim standardima.
6 1
HarisADP
Dje ga se necu sjećat. Bio je bas drag igrac do ovog gila kad nam ga je dao. Onda ne toliko vise drag
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi