Na pomolu iznenađujući transfer Luisa Suareza!

Napušta Atletico Madrid

Na pomolu iznenađujući transfer Luisa Suareza!

A. Čaušević

Luis Suarez će za nekoliko mjeseci biti slobodan igrač pošto mu krajem juna ističe ugovor s Atletico Madridom.

Bez obzira što ima 35 godina Suarez i dalje kotira kao jedan od najboljih napadača današnjice i sigurno bi predstavljao pojačanje za većinu klubova.

Legendarni Urugvajac je svojim sjajnim golovima i majstorijama obilježio eru, ali dojam je kako mu se bliži kraj karijere da ga najbolji timovi više ne žele.

Suarez je u posljednje vrijeme izgubio mjesto startera u Atletico Madridu što je jasan znak da može tražiti novu sredinu.

Prema najvama iz Engleske popularni Il Pistorelo bi se mogao vratiti u Premiership i to u potpuno iznenađujućem transferu.

Naime, Suarez na stolu ima ponudu Aston Ville gdje ga u timu želi njegov bivši saigrač Steven Gerrard koji je trener ove ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Aston Ville za urugvajskog reprezentativca je zainteresovan i Inter Miami iz MLS-a, ali odlazak u Aston Villu se čini mnogo izglednijom opcijom.

Suarez je u eri "vanzemaljaca" Lionela Messija i Cristiana Ronalda u dva navrata osvojio Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca Evrope što dovoljno govori o kakvom igraču se radi.

Top Komentari

yugopo
Realnija opcija mu je Italija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi