Sinoć konačno riješena misterija zašto Luis Suarez nosi zavoj na desnoj ruci

Kamera zabilježila zanimljiv trenutak

Sinoć konačno riješena misterija zašto Luis Suarez nosi zavoj na desnoj ruci

E. Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez već godinama igra utakmice sa zavojem na desnoj ruci, a mnogima nije bilo jasno zbog čega ga nosi jer nije u pitanju nikakva povreda ruke.

Suarez već godinama nosi zavoj na desnoj ruci, a mnogi su to shvatili još dok je nosio dres Barcelone. Međutim, nikada nikome nije bilo baš jasno zašto ga nosi jer nema nikakvu povredu ruke.

Urugvajski napadač nije nikada riješio misteriju zbog čega nosi taj zavoj, te su mnogi mislili da je to samo neki njegov ritual prije svake utakmice.

Image

Međutim, ova misterija sinoć je konačno riješena jer su kamere zabilježile zanimljiv trenutak dok se Suarez spremao da uđe na teren na meču između Atletico Madrida i Manchester Cityja.

Suarez je stavio zavoj na ruku dok je slušao upute pomoćnog trenera, a mnogi su vidjeli zbog čega stavlja taj zavoj nakon čega je misterija konačno riješena.

Oglasi

Image

Naime, poznato je da igrači ne smiju nositi nikakav nakit tokom utakmica i ukoliko se to desi moraju dobro da ga sakriju kako slučajno ne bi povrijedili nekog fudbalera u duelu.

Suarez nosi na desnoj ruci narukvicu koju ne skida ni kada igra utakmice i očito je da je ona ta koja mu donosi sreću. Zbog toga napadač Atletico Madrida pred svaku utakmicu stavlja zavoj kako se narukvica ne bi vidjela, te kako bi joj na neki način stavio bandažu dok traje meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mit o tome da ima povredu ruke ili da zavoj nosi čisto zbog svog rituala je sada srušen jer je kamerman slučajno uspio da snimi trenutak i konačno otkrije pravu istinu oko toga zašto Suarez nosi zavoj na desnoj ruci.

Top Komentari

Goran86
Od sinoc se kontam sta mu znaci...sinoc sam jedva zaspo
7 1
FahroKonjHodzic
tomuje da tu turi cakiju i ondak prikolje protivnickog napadaca u duelu
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti