Postoji posebna klauzula u ugovoru Luisa Suareza

Na ljeto može da ide

Postoji posebna klauzula u ugovoru Luisa Suareza

E. Škorić

Prošlog ljeta je Luis Suarez potpisao dvogodišnji ugovor s Atleticom iz Madrida.

Suarez je bio otpisan od strane novog Barceloninog trenera Ronalda Koemana, a zatim prodan u Madrid. Bila je to greška Katalonaca i to velika, budući da je Suarez postigao 15 golova i da je njegov novi tim lider na tabeli.

Sve u svemu, Barca se olako odrekla sjajnog napadača, a Marca sada donosi informaciju da postoji klauzula u ugovoru Suareza i Atletica prema kojoj igrač 30. juna 2021. godine može otići besplatno.

Međutim, 34-godišnjak ne namjerava da aktivira ovu klauzulu jer je zadovoljan boravkom u Madridu i ima jako dobar odnos sa saigračima i trenerom Diegom Simeoneom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez je nedavno sve to naglasio, rekavši da sebe vidi duže vrijeme na Wanda Metropolitano i nada s da će se sjajna godina okončati naslovom prvaka Španije.

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Ako atletiko osvoji ligu, ovaj covjek ce biti jedna od legendi tima iako je tu samo jednu sezonu! Jedan od najboljih spiceva ikad, ruku na srce.
10 0
Mele
U Liverpolu je vise pokazivao, Messi je glavni u Barsi, jos je i Neymar bio 4 g. sad je rasterecen, igra za svoju dusu i zabija svakako, cak i slobodnjake kao nekada.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi