Luis Suarez pokazao kakav je gospodin pred sami početak meča protiv Barcelone

I dalje je vezan za katalonski klub

Luis Suarez pokazao kakav je gospodin pred sami početak meča protiv Barcelone

E. Čaušević

Luis Suarez je prije godinu dana na iznenađenje svih napustio Barcelonu nakon što mu je Ronald Koeman poručio da ne računa za njega.

Nikome nije bilo jasno zašto se nizozemski stručnjak olako odrekao takvog napadača, a koliko je pogriješio Suarez je pokazao u svojoj prvoj sezoni u Atletico Madridu gdje je igrao fantastično.

Suarez je osvojio titulu prvaka Španije sa novim klubom, a novi šamar Koemanu je dao za vikend kada je postigao pogodak u pobjedi protiv Barcelone sa 2:0.

Tada je i provocirao Nizozemca gestikulacijom telefonske slušalice čime je aludirao na to da mu je Koeman putem telefonskog poziva poručio da ne računa na njega.

Međutim, pred sami početak utakmice Suarez je napravio nešto što je oduševilo navijače Barcelone, a što mnogi odmah nisu zapazili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, on je prišao mladom Gaviju i čestitao mu je na pozivu u reprezentaciju Španije i poželio mu je mnogo sreće.

I nakon meča Suarez je poručio da nije slavio gol jer se će zauvijek biti navijač Barcelone, te da mu je itekako žao što su ga pojedinci na takav način otjerali iz tog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...pokazao je i kakav je ker u utakmici protiv Liverpoola u LP prije nekoliko godina,kada se radovao golu kao da je osvojio LP...ali na kraju je kao ker i izasao sa terena hahahahah...jos kad je sljedece godine fasovao osmicu u pola somuna od Bayerna to je tek bilo veselo.
6 10
epson
Najveci jad od igraca, kad gubi i napravi onu jadnu facu pok.kio bi mu se na njušku odmah
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti