Depay "poludio" nakon pitanja novinara: "Kako se usuđujete to da me pitate?"

Barcelona glavna tema i na okupljanju reprezentacije

Depay "poludio" nakon pitanja novinara: "Kako se usuđujete to da me pitate?"

E. Čaušević

Memphis Depay je ljetos stigao u Barcelonu kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Lyonom.

Nizozemac je očekivao da će u Barceloni igrati s Lionelom Messijem i sigurno je bio itekako razočaran kada je Argentinac napustio klub.

Depay je otvorio sezonu s nekoliko golova i pokazao je da će biti pojačanje, ali se uklopio u sivilo katalonskog kluba u prethodnim mečevima.

Jasno je da je Barcelona u velikoj rezultatskoj krizi u posljednje vrijeme i reprezentativna pauza je sigurno došla u pravom trenutku za ovaj klub pred važne mečeve.

Depay je dobio poziv selektora Nizozemske za naredne mečeve, te je dao izjavu po dolasku na okupljanje za ESPN. No, jedno pitanje novinara ga je itekako naljutilo.

Naime, novinar ESPN-a je pitao Depayja da li se sada kaje što je potpisao za Barcelonu jer je evidentno da je katalonski klub u krizi, a on mu je ljutito odgovorio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Žalim li što sam potpisao za Barcelonu? Kako se usuđujete postaviti takvo pitanje? To je Barcelona, najveći klub na svijetu", poručio je Depay i dodao.

"Znamo kakva je situacija u klubu i ljudi nisu navikli na sve ovo. Navikli su na pobjede i sjajan fudbal, ali nisam zabrinut jer sam siguran da će se stvari uskoro promijeniti".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emin_Podzic
Kakav najveci klub hahaha
9 3
Klicko
ko je ovaj hehe
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi