Luis Suarez na stolu ima ponudu za koju je veoma zainteresovan
Foto - EPA

Da li je vrijeme za odlazak?

Luis Suarez na stolu ima ponudu za koju je veoma zainteresovan

M. Šljivak

Luis Suarez (33) mogao bi u narednom periodu napustiti ekipu Barcelone.

Barem tako tvrdi Mundo Deportivo, koji je objavio da 33-godišnji urugvajski napadač ima ponudu iz MLS-a i to od ekipe Inter Miamija.

Vlasnik tima sa Floride David Beckham želi stvoriti veliki tim u narednim godinama, a jedna od prvih zvijezda koje bi mogle doći je Suarez.

Urugvajac je ugovorom vezan za Barcu do ljeta naredne godine. Ako odigra više od 60 procenata utakmica naredne sezone, ugovor bi se automatski produžio za još godinu dana, ali pitanje je da li će se to desiti.

Suarez na stolu ima odličnu ponudu Intera. Iako mu je želja da još nastupa za Barcelonu, nema dileme da ćemo ga vjerovatno gledati u MLS-u u narednim godinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Luis želi da dođe u MLS. Sviđa mu se liga i stalno me ispituje o njoj. Nadam se da će doći u Seattle, ali to će biti malo teže. Samo je pitanje vremena kada će doći u ligu", rekao je njegov sunardonjak Nico Lodeiro iz ekipe Soundersa.

Suarez je u Barceloni od 2014. godine, a za klub je odigrao 281 meč i postigao je 196 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
moze i u penziju
2 0
luks-02
Suarez ima sreču što je prijatelj od Messija,inače bi več davno dobio nogu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi