Luis Suarez: Prodaju Arthura kao da je Pele! Nekad potpišu igrača samo zato što je Brazilac
Foto - EPA

Legendarni fudbaler iskren

Luis Suarez: Prodaju Arthura kao da je Pele! Nekad potpišu igrača samo zato što je Brazilac

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Arthur Melo nije se previše proslavio po dolasku u Barcelonu.

Katalonci su 2018. godine kupili 23-godišnjeg veznjaka za 30 miliona eura, ali ga se već ovog ljeta žele riješiti, te ga nude Juventusu u zamjeni za Miralema Pjanića.

Međutim, on ne želi otići iz kluba. To je jasno poručio, a nekadašnja legenda španskog fudbala, te igrač Deportiva, Barcelone, Intera i Sampdorije Luis Suarez Miramontes tvrdi da Arthur nije napravio ništa od dolaska u klub.

"Arthur nije napravio ništa. Ako igrač već dolazi sa strane onda treba da bude igrač koji pravi razliku. Ovako je i Alena lako mogao igrati. Kada govore o prodaji Arthura izgleda kao da prodaju Pelea. Ne znam kako to u Italiji ne vide", rekao je Suarez i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nemam ništa protiv njega, ali on kada postigne gol slavi toliko kao da ih je postigao 18. Nekad igrače potpišu samo zato što su Brazilci, a ne moraš biti Brazilac da bi igrao dobro".

Melo je za Barcelonu odigrao 67 utakmica i postigao je četiri gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi